Esperit Roca

CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

Aiguardent
de Garrofa

2021

La garrofa, la fruita ignorada de la Mediterrània, és la solista d’aquest singular aiguardent. Més enllà de la vinya, els cereals i les oliveres, el garrofer és un conreu paradigmàtic de l’arc mediterrani. En èpoques càlides, el posat robust i imponent d’aquest arbre destaca amb el seu verd rutilant en contrast amb un terròs de secà. Les tavelles de garrofa pengen de les branques com arracades, madurant a poc a poc tot l’estiu, per acumular uns sucres valuosos per a la transformació en aiguardent.

En la cerca per fer aflorar el millor de cada ingredient, la garrofa representa un repte i una oportunitat excepcionals. Situats en el minimalisme extrem, proposem una transmutació de la garrofa: d’una fruita seca, austera i humil a un aiguardent suggeridor i exuberant, remarcant la bellesa i el potencial de l’aiguardent de garrofa.

50 cl
Alc. 42% Vol.
Aiguardent de garrofa

NOTA DE TAST

  • Aquest aiguardent és una expressió de la calidesa mediterrània, d’una claca de sol enlluernador, al mig d’un indret enlairat amb garrofers de formes fascinants. És la puresa rústica, la ruralitat destil·lada. La descoberta caminant entre quatre arbres solitaris, bells, adaptats al clima i productius, enfilats en un marge entre vinyes o d’un camp d’aquests arbres de verd intens i amb les tavelles dels seus fruits penjant de les seves branques, concentrant llaminadures. El toffee i la fruita madura hi afloren per confirmar l’exuberància del tresor que abriga aquest arbre.

  • PROPOSTES DE SERVEI
    SOL O AMB GEL I UNA GARROFA PER REMENAR
  • CAROB SOUR

    Tan senzill com la nostra versió del sour, un dels clàssics versionats per totes les cultures cocteleres i amb aiguardents genuïns

    INGREDIENTS

    5 parts d’ Aiguardent de Garrofa
    2,5 parts de suc de llimona
    1 part de sucre
    1 part de clara d’ou

    GUARNIMENT

    Cirera confitada
    Tros de garrofa seca

    PREPARACIÓ

    Posar tots els ingredients a la coctelera plena de gel. La sacsegem amb alegria i la colem en un elegant got Old Fashioned ple de gel. I si surt escuma, en una copa de còctel.

    Ho decorem amb una cirera confitada i un tros de garrofa seca.

Sobre nosaltres

Veure

els nostres valors

Veure