CISTELLA DE COMPRA

Total: 0,00 

Tramitar Compra

Espanya Península: enviament gratuït per a comandes > 100€

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

Què és el paisatge?

Iniciem un viatge a través de paratges amb una significació espiritual per als germans Roca

El projecte Esperit Roca interpreta paratges a través de les begudes alcohòliques. Què és el paisatge? Primer és una construcció de la mirada i després un espai que deixa de ser verge perquè l’admires i el trepitges. I passa a ser un element cultural perquè ens captura i hi volem viure o el volem capturar i ens el volem endur de record. Una fotografia, una pintura, una pedra, quatre herbes… Natura i cultura són els elements fonamentals per interpretar l’entorn.
Durant els últims 6 anys s’han desenvolupat multitud de begudes servides a El Celler de Can Roca com a maridatge, aperitiu o sobretaula. Des d’aiguardents, licors destil·lats i macerats, vins fortificats, fermentats de fruites i llegums o cerveses.
Ara, el projecte llença una selecció de productes singulars que creiem valuosos per començar a mostrar el projecte més enllà del restaurant i que ens doni la oportunitat de compartir-los amb un públic més ampli.

Els marges
Traspassem els cànons de les categories clàssiques de les begudes espirituoses. Ho qüestionem tot i ho repensem per obrir nous camins i nous alcohols: fer productes als marges. I què són els marges? Són els límits, la frontera que només hauríem de traspassar amb la mirada, perquè s’ha de conservar perquè el territori mantingui la virginitat natural, amb una concessió a la mirada.

Esperit Roca neix inicialment amb un ventall de productes que seran el primer pas per construir una constel·lació de begudes en base a interpretar d’una manera radical paratges estimats.

Així doncs, el projecte oferirà un ventall creixent de begudes que representen un mosaic de territoris. Un viatge per als sentits a través de paratges amb una significació especial pels germans Roca. Culinaris, matèries primeres, les inspiracions, els viatges, el carrer de davant de casa, el jardí dels pares, l’hort dels oncles, els antics camps dels avantpassats, els boscos on collien bolets, fruites, herbes remeires i llenya.
Els licors d’herbes són records dels paisatges dels nostres avantpassats, d’un país amb una tradició de vins i licors i d’intenses sobretaules digestives.

cuina bgs

Sobre nosaltres

Veure

els nostres valors

Veure